Confidentialitate

Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Baila Activ Sistem SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

 

Dragi clienți,

Pentru BAILA SACTIV SISTEM SRL protecția datelor tale este o prioritate. Pentru a fi transparenți cu privire la cum folosim datele, precum și pentru a-ți comunica care sunt drepturile pe care tu le ai cu privire la aceste date, am redat mai jos câteva informații. Te rugăm să ne acorzi câteva minute din timpul tău, pentru a citi acest mesaj.

 

 

Ce date cu caracter personal prelucrăm despre tine?

BAILA ACTIV SISTEM SRL prelucrează datele tale cu caracter personal, în principal pentru prestarea serviciilor de expediere pe care le-ai solicitat sau ale cărui beneficiar ești. Astfel, deținem următoarele categorii de date:

  •        Informații de contact (precum numele, adresa fizică, adresa de e-mail și numărul de telefon);
  •        Informații despre expediere care ne ajută să ne realizăm serviciile de livrare (precum numele, adresa fizică și numărul de telefon al destinatarului și semnătura acestuia pentru a dovedi realizarea livrării, numărul de AWB);
  •        Informații colectate prin crearea și utilizarea conturilor în aplicațiile pe care BAILA ACTIV SISTEM SRL ți le pune la dispoziție (de exemplu pentru verificarea locației coletului tău);
  •        Informațiile necesare pentru a se realiza plata serviciilor noastre (precum detaliile contului tău bancar, adresa de facturare).

 

 De ce avem nevoie de aceste date?

 BAILA ACTIV SISTEM SRL prelucrează datele tale pentru a realiza următoarele scopuri:

 a)   Pentru colectarea, livrarea și urmărirea coletelor care trebuie să ajungă la destinatari;

b)   Pentru îndeplinirea formalităților vamale, dacă este cazul;

c)   Pentru a răspunde la cererile sau întrebările adresate de către tine;

d)   Pentru a asigura siguranța angajaților BAILA ACTIV SISTEM SRL și a bunurilor/ proprietății BAILA ACTIV SISTEM SRL, dar și a expedierilor tale;

e)    Pentru a respecta obligațiile legale care sunt impuse BAILA ACTIV SISTEM SRL.

 

Către cine transmitem datele tale cu caracter personal?

 Ca regula BAILA ACTIV SISTEM SRL nu transmite datele tale cu caracter personal către terți destinatari, decât atunci când acest lucru este necesar pentru prestarea serviciilor de expediere. Astfel, noi transmitem datele tale către:

 a)   Alte entități din grupul BAILA ACTIV SISTEM SRL pentru a putea asigura livrarea coletului tău;

 b)   Autorități și instituții publice atunci când legea ne impune sau atunci când există o cerere formală din partea acestora;

   

Care sunt drepturile tale?

 Înțelegem importanța drepturilor pe care tu le ai în legătura cu datele tale, precum și importanța ca tu să îți cunoști drepturile. Astfel, își amintim că:

 a)        Ai drept de acces la datele tale cu caracter personal– poți solicita confirmarea faptului că datele tale cu caracter personal sunt prelucrate de BAILA ACTIV SISTEM SRL, iar în caz afirmativ, poți solicita accesul la aceste date, precum și anumite informații suplimentarea despre prelucrarea lor;

b)       Dreptul la rectificare – poți obține rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum si completarea celor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de informații suplimentare;

c)         Dreptul de a fi uitat – în situațiile reglementate expres de lege (în special în cazul retragerii consimțământului sau în cazul in care se constată că prelucrarea datelor cu caracter personal nu mai este necesară), poți obține ștergerea datelor tale cu caracter personal;

d)       Dreptul la restricționarea prelucrării– poți obține restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal în anumite situații reglementate expres de lege;

e)        Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal – te poți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care te găsești, prelucrării întemeiate pe interesul legitim al BAILA ACTIV SISTEM SRL;

f)         Dreptul la portabilitatea datelor-  poți primi datele cu caracter personal furnizate, într-un format structurat, care poate fi citit automat, si poți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;

g)        Dreptul de a depune plângere – poți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal de către BAILA ACTIV SISTEM SRL. Plângerea se va depune la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

h)        Dreptul de a retrage consimțământul – poți să îți retragi, în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către BAILA ACTIV SISTEM SRL, în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământ;

   

Cum poți să îți exerciți drepturile menționate mai sus în raport de BAILA ACTIV SISTEM SRL?

 Ne poți contacta pentru a-ți putea exercita drepturile prin toate căile de comunicare pe care le-ai folosit și până acum pentru a comunica cu noi.

 Mai mult decât atât, ne poți contacta la adresa de mail contact@pantofisexy.ro dedicată cererilor de exercitare a drepturilor clienților BAILA ACTIV SISTEM SRL.

 

BAILA ACTIV SISTEM SRL se va asigura că vei primi un răspuns la solicitările tale în cadrul termenului legal.  

 

Îți mulțumim că ești client BAILA ACTIV SISTEM SRL și sperăm ca și pe viitor să putem să-ți oferim servicii la un standard ridicat!

 

Echipa BAILA ACTIV SISTEM SRL

1. Informatii generale

Firma SC Baila Activ Sistem  SRL, proprietara site-ului www.pantofisexy.ro respecta viata Dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceasta politica are rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personala este colectata de la Dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la Dvs., cine are acces la informatia colectata de la Dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

SC Baila Activ Sistem SRL are punctul de lucru Str Gen. Mociulschi nr. 10, Brasov, Tel: 0723.457.252, e-mail: bailavasi@yahoo.com, contact@pantofisexy.ro.

SC Baila Activ Sistem SRL respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC Baila Activ Sistem SRL, Brasov, Tel: 0723.457.252, e-mail bailavasi@yahoo.com.

Scopul colectarii datelor este doar pentru posibilitatea de a factura si a va trimite produsele cumparate in conformitate cu legislatia romana in vigoare, personalizarea serviciilor oferite catre dvs., informarea utilizatorilor cu privire la campanii promotionale desfasurate de firma SC Baila Activ Sistem  SRL.

2. Ce informatii colectam

SC Baila Activ Sistem  SRL colecteaza informatii de la utilizatorii sai in trei modalitati – direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduieste siteurile noastre si prin intermediul cookieurilor.

Informatie furnizata direct de utilizator: atunci cand va faceti un cont la pantofisexy.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa Dvs. de e-mail, numarul Dvs. de telefon si va putem cere alte informatii personale. Cu cat veti furniza mai multa informatie in mod voluntar, cu atat mai bine va putem personaliza informatiile oferite la viitoarea Dvs. vizita. In momentul in care doriti sa finalizati o comanda pe site-ul pantofisexy.ro, veti fi intrebati mai multe detalii legate de persoana fizica sau juridica pe numele careia trebuie sa se faca facturarea si trimiterea produselor cumparate de catre dvs.

Informatie din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre Dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei Dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. SC Baila Activ Sistem SRL, ca si alti operatori, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata.

Cookieuri: in ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, SC Baila Activ Sistem SRL poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele Dvs. anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele Dvs.

Cookieurile sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului Dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului Dvs. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.

Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul Dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie, fie sa refuze chiar acceptarea cookie-urilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul Dvs. sa respinga cookie-urile.

3. Cum si cand folosim informatiile

SC Baila Activ Sistem SRL foloseste informatia colectata de la Dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:

  • Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita in scopul personalizarii serviciilor oferite Dvs. si a verificarii identitatii Dvs. In masura in care datele sunt acordate pentru cumpararea unui produs, ele vor fi folosite pentru facturare si livrare, in confirmitate cu legislatia romana in vigoare. Deasemenea, in masura in care ati optat pentru primirea newsletter-ului nostru, vom folosi datele primite de la Dvs. pentru corecta personalizarea acestuia si informarea Dvs. cu privire la ofertele SC Baila Activ Sistem SRL;
  • Informatia colectata din raportul de trafic al serverului: SC Baila Activ Sistem SRL: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. SC Baila Activ Sistem SRL colecteaza pe o perioada determinata adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP;
  • Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: SC Baila Activ Sistem SRL foloseste cookie-uri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. Cookie-urile ne permit sa salvam parolele Dvs. de acces si preferintele Dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.;

4. Cum protejam informatiile colectate de la Dvs.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colecatate de la Dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. SC Baila Activ Sistem SRL nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul Dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. SC Baila Activ Sistem SRL nu va va cere niciodata parola conturilor Dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati “log off” / “sign out” din contul Dvs. Din cadrul serviciilor online oferite de SC Baila Activ Sistem SRL la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii Dvs. in site-urile sau serviciile furnizate de SC Baila Activ Sistem SRL.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile Dvs. personale sau la corespondenta Dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet - spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, SC Baila Activ Sistem SRL nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de Dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu Dvs. risc.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de Dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

5. Cine are acces la informatiile colectate de la Dvs.

SC Baila Activ Sistem SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, SC Baila Activ Sistem SRL poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor SC Baila Activ Sistem SRL.

In concluzie, atunci cand accesati siteurile SC Baila Activ Sistem SRL si sunteti rugati sa ne dezvaluiti informatii despre Dvs., veti dezvalui aceste informatii doar site-urilor SC Baila Activ Sistem SRL, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor Dvs. personale cu site-ul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale Dvs. sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. SC Baila Activ Sistem SRL nu are niciun fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

6. Cum putem corecta erorile din datele colectate de la Dvs.

Daca va creati un cont la unul dintre serviciile noastre, va putem trimite un e-mail de confirmare prin care sa va oferim detaliile noului Dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o si va descrie modalitatile prin care Dvs. puteti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ati creat. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare, mai ales ca acest contine si informatii care va pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre.

7. Mesaje comerciale nesolicitate

SC Baila Activ Sistem SRL se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). In momentul in care va inscrieti pe site-ul pantofisexy.ro va dam posibilitatea sa va abonati si la newsletter-ul nostru cu informatii despre promotiile SC Baila Activ Sistem SRL, prin bifarea unei simple casute. Va oferim posibilitatea de a va abona la newsletter-ul nostru si fara a fi un utilizator inregistrat. Deasemenea, veti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter, atat printr-un link din fiecare e-mail trimis, cit si pe pagina contului Dvs de pe pantofisexy.ro.


Cele mai cumparate

Categorii

Producatori

Produse noi

  • Botine XTREME 1020 TT
    Botine XTREME 1020 TT

    Botine sexy, de spectacol, de scena, cu platforma inalta si toc de 20...

    567,23 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 SPLA-2
    Sandale FLAMINGO 808 SPLA-2

    Sandale cu toc inalt, cu platforma cu insertii de forme geometrice...

    542,86 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 SPLA-1
    Sandale FLAMINGO 808 SPLA-1

    Sandale cu toc inalt, cu platforma cu insertii de forme geometrice...

    542,86 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 WD
    Sandale FLAMINGO 808 WD

    Sandale cu toc inalt, argintii, cu platforma incrustata cu pietre in...

    573,95 lei
  • Saboti ADORE 701 G
    Saboti ADORE 701 G

    Saboti sexy, senzationali, cu platforma inalta si piele intoarsa pe...

    439,50 lei
  • Cizme VANITY 3010
    Cizme VANITY 3010

    Cizme sexy, elegante, peste genunchi, cu fermoar pe interior, marimi mari

    478,15 lei
  • Pantofi GRIP 01
    Pantofi GRIP 01

    Pantofi cu platforma Mary Jane, cu plasa, cu insertii metalice. Brand...

    474,79 lei
  • Saboti KISS 201
    Saboti KISS 201

    Saboti sexy, eleganti, cu platforma, cu toc, marimi mari, albi. Brand...

    405,88 lei
  • Saboti ADORE 701
    Saboti ADORE 701

    Saboti sexy, senzationali, cu talpa si platforma inalta, din lac, cu...

    418,49 lei
  • Saboti CLEARLY 401
    Saboti CLEARLY 401

    Saboti transparenti, sexy, eleganti, transparenti, potriviti pentru...

    407,56 lei
  • Sandale GALA 02 L
    Sandale GALA 02 L

    Sandale elegante, sexy, din silicon, cu doua barete. Sandale fara...

    432,77 lei
  • Saboti POISE 501 F
    Saboti POISE 501 F

    Saboti eleganti, cu puf, chic, cu platforma foarte mica, transparenta. 

    410,08 lei
  • Saboti FLAIR 401 2
    Saboti FLAIR 401 2

    Saboti eleganti, sexy, cu platforma mica. Saboti marimi mari, cu toc de...

    395,80 lei
  • Basque Latex
    Basque Latex

    Bluza din latex, culoare rosie, care se potriveste pr corp ca a doua...

    294,96 lei
  • Set aspect ud
    Set aspect ud

    Set format din top, chiloti si chaps (ciorapi), cu aspect ud, realizat...

    166,39 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 SHAPE 2
    Sandale FLAMINGO 808 SHAPE 2

    Sandale cu toc inalt cu platforma argintie cu linii holograma dar si...

    578,99 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 SHAPE 1
    Sandale FLAMINGO 808 SHAPE 1

    Sandale cu toc inalt cu platforma argintie cu linii holograma sar si...

    552,94 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 REFL
    Sandale FLAMINGO 808 REFL

    Sandale cu toc inalt, cu platforma cu model galaxie, mov cu albastru....

    483,19 lei
  • Sandale INFINITY 909
    Sandale INFINITY 909

    Sandale sexy, de club, video chat, cu platforma de 13.335 cm si toc de...

    550,42 lei
  • Ghete SHAKER 52
    Ghete SHAKER 52

    Ghete cu talpa ortopedica, stil gotic, din piele ecologica, cu fermoar...

    538,66 lei
  • Ghete SHAKER 52
    Ghete SHAKER 52

    Ghete cu talpa ortopedica, stil gotic, din piele ecologica, cu fermoar...

    538,66 lei
  • Ghete SHAKER 52
    Ghete SHAKER 52

    Ghete cu talpa ortopedica, stil gotic, din piele ecologica, cu fermoar...

    538,66 lei
  • Ghete SHAKER 52
    Ghete SHAKER 52

    Ghete cu talpa ortopedica, stil gotic, din piele ecologica, cu fermoar...

    538,66 lei
  • Ghete SHAKER 52
    Ghete SHAKER 52

    Ghete cu talpa ortopedica, stil gotic, din piele ecologica, cu fermoar...

    526,89 lei
  • Cizme SHAKER 350
    Cizme SHAKER 350

    Cizme stil gotic, inalte, peste genunchi cu siret in fata si cinci...

    657,98 lei
  • Cizme SHAKER 71
    Cizme SHAKER 71

    Cizme cu talpa inalta, cu fermoar in fata si siret pentru reglare pe...

    605,88 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 RB
    Sandale FLAMINGO 808 RB

    Sandale cu toc inalt si platforma inalta, cu silicon cu reflexii...

    483,19 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 N-T
    Sandale FLAMINGO 808 N-T

    Sandale cu toc inalt, cu silicon si platforma rosu fume, comode, cu...

    499,16 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 N-T
    Sandale FLAMINGO 808 N-T

    Sandale cu toc inalt, cu silicon si platforma negru fume, comode, cu...

    499,16 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 MC
    Sandale FLAMINGO 808 MC

    Sandale cu toc inalt si platforma cu solzi de culoare albastra in...

    499,16 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 CF
    Sandale FLAMINGO 808 CF

    Sandale cu toc inalt, cu silicon in partea superioara si piele pe talpa...

    520,17 lei
  • Botine FLAMINGO 1020
    Botine FLAMINGO 1020

    Botine rosii, cu toc inalt, cu siret in fata si fermoar pe interior....

    558,82 lei
  • Botine FLAMINGO 1020 REFL
    Botine FLAMINGO 1020 REFL

    Botine cu toc inalt, cu reflectii cu efect de curcubeu. Botinele au...

    582,35 lei
  • Botine ADORE 1020 FH
    Botine ADORE 1020 FH

    Botine cu toc inalt, din lac, cu insertie rosie pe talpa si la calcai,...

    578,99 lei
  • Botine FLAMINGO 1020 FH
    Botine FLAMINGO 1020 FH

    Botine cu toc inalt, din lac, cu insertie rosie pe talpa si la calcai,...

    605,88 lei
  • Botine DELIGHT 695
    Botine DELIGHT 695

    Botine tip sandale, cu multe barete subtiri, negru cu rosu, toc rosu,...

    520,17 lei
  • Botine DELIGHT 681
    Botine DELIGHT 681

    Botine scurte negru cu rosu, cu barete scurte, comode, marimi mari....

    493,28 lei
  • Sandale DELIGHT 663
    Sandale DELIGHT 663

    Sandale cu toc inalt, negru cu rosu cu doua barete pe glezna. Sandale...

    473,11 lei
  • Sandale DELIGHT 617
    Sandale DELIGHT 617

    Sandale cu toc inalt, cu platforma de 4.45 cm, din lac, cu calcaiul si...

    469,75 lei
  • Set Lenjerie Aspect ud
    Set Lenjerie Aspect ud

    Lenjerie aspect uid, set format din pantalon si bluza cu maneci lungi si...

    233,61 lei
  • Jacheta Vintage
    Jacheta Vintage

    Jacheta stil vintage, din bumbac, cu rever larg, mulat pe talie si...

    284,87 lei
  • Rochie Peter Pan
    Rochie Peter Pan

    Rochie stil retro, rockabilly, cu guler rotund stil Peter Pan, cu...

    158,82 lei
  • Set Lenjerie Dantela
    Set Lenjerie Dantela

    Set lenjerie format din 2 piese: Neglije realizat din dantela...

    215,97 lei
  • Costum wetlook volane
    Costum wetlook volane

    Costum wetlook, cu volane. Bluza are maneci lungi si capse. Fusta este...

    206,72 lei
  • Rochie Vintage
    Rochie Vintage

    Rochie stil vintage, fara umeri, cu nasturi decorativi, maneci medii,...

    167,23 lei
  • Set Lenjerie Dantela
    Set Lenjerie Dantela

    Set lenjerie format din sutien si chilot, cu dantela. Sutienul are...

    131,09 lei
  • Rochie Aspect Ud
    Rochie Aspect Ud

    Rochie sexy, neagra, aspect ud, cu maneci scurte realizata din vinil....

    116,81 lei
  • Sutien Vinil
    Sutien Vinil

    Sutien din vinil, cu aspect ud, cu bretele reglabile. Brand Black Level

    108,40 lei
  • Rochie Latex
    Rochie Latex

    Rochie din latex, culoare rosie, care se potriveste pr corp ca a doua...

    294,96 lei
  • Rochie Aspect Ud Plasa
    Rochie Aspect Ud Plasa

    Rochie mini, mulata, aspect ud, cu insertii de plasa pe partile...

    108,40 lei
  • Bodystocking Plasa
    Bodystocking Plasa

    Bodystocking din plasa, de culoare rosie, decupat in zona intima, cu...

    83,19 lei
  • Rochie Aspect Ud
    Rochie Aspect Ud

    Rochie mini, cu aspect ud, cu volan in partea inferioara si decolteu...

    111,76 lei
  • Rochie Mini Decupata
    Rochie Mini Decupata

    Rochie mini, mulata, decupata pe solduri si in fata. Brand Cottelli

    99,16 lei
  • Rochie Aspect Ud
    Rochie Aspect Ud

    Rochie mini, cu aspect ud, cu volan peste fusta, decoltata si...

    115,13 lei
  • Camasa Mesh
    Camasa Mesh

    Camasa barbateasca, din mesh, transparenta cu guler, maneci lungi si...

    140,34 lei
  • Lenjerie Dantela
    Lenjerie Dantela

    Lenjerie din dantela, compleu sexy si elegant. Brand Cottelli - Close 2 You

    76,47 lei
  • Latex Gloss Spray 250 ml
    Latex Gloss Spray 250 ml

    Produsele moderne din cauciuc si latex au o suprafata mata si pudrata....

    78,99 lei
  • Rochie Aspct ud
    Rochie Aspct ud

    Rochie mini, aspect ud, decoltata, cu bretele ajustabile Brand Cottelli

    106,72 lei
  • Body Wetlook
    Body Wetlook

    Body cu aspect ud in partea din fata, decupat cu siret, cu zona sanilor...

    136,13 lei
  • Chilot Vinil
    Chilot Vinil

    Chilot din vinil, cu aspect ud, wetlook. Brand Black Level

    94,12 lei
  • Rochie mini Transparenta
    Rochie mini Transparenta

    Rochie mini, seducatoare, care iti pune in valoare silueta sexy. Rochia...

    124,37 lei
  • Bikini lant
    Bikini lant

    Bikini cu sfori la spate, cu lanturi in partea din fata. Brand Mandy...

    63,03 lei
  • Rochie Mini Nude
    Rochie Mini Nude

    Rochie mini, cu insertie transparenta in fata, eleganta, pentru club de...

    113,45 lei
  • Set Lenjerie Dantela
    Set Lenjerie Dantela

    Set lenjerie din dantela, format din body, maneci si dresuri, la margini...

    94,12 lei
  • Costum Regina Gotica
    Costum Regina Gotica

    Costum extravagant cu motiv Regina Gotica, format din corset, fusta,...

    331,93 lei
  • Set Wetlook Saresia
    Set Wetlook Saresia

    Set wetlook neobisnuit, cu lanturi decorative si guler inalt. Topul se...

    212,61 lei
  • Rochie lant
    Rochie lant

    Rochie wetlook, din material care da impresia de latex, moale, flexibil....

    165,55 lei
  • Salopeta Aspect Piele
    Salopeta Aspect Piele

    Salopeta cu aspect ud, din imitatie de piele. Este decupata pe lateral,...

    268,07 lei
  • Pantofi SCHOOLGIRL 50 G
    Pantofi SCHOOLGIRL 50 G

    Pantofi de scolarita, cu sclipici, cu bareta toc toc mic si gros....

    419,33 lei
  • Saboti KISS 201 MG
    Saboti KISS 201 MG

    Saboti cu toc inalt, platforma medie, comozi, cu piele intoarsa pe talpa

    426,05 lei
  • Botine DELIGHT 1031
    Botine DELIGHT 1031

    Botine cu platforma medie, din imitatie de piele intoarsa, cu fermoar pe...

    510,92 lei
  • Botine DELIGHT 1031
    Botine DELIGHT 1031

    Botine cu platforma medie, din imitatie de piele intoarsa, cu fermoar pe...

    510,92 lei
  • Sandale ADORE 709 WR
    Sandale ADORE 709 WR

    Sandale sexy, senzationale, cu platforma inalta model curcubeu, din lac,...

    474,79 lei
  • Sandale ADORE 709 WR
    Sandale ADORE 709 WR

    Sandale sexy, senzationale, cu platforma inalta, din piele ecologica cu...

    474,79 lei
  • Sandale PACE 33
    Sandale PACE 33

    Sandale stil gotic, cu barete oglinda, cu platforma inalta, din piele...

    463,87 lei
  • Sandale PACE 33
    Sandale PACE 33

    Sandale stil gotic, cu barete, cu platforma inalta, din piele ecologica....

    463,87 lei
  • Pantofi NEPTUNE 50
    Pantofi NEPTUNE 50

    Pantofi barbati cu talpa lata, din piele ecologica, stil gotic, cu limba...

    578,99 lei
  • Ghete NEPTUNE 210
    Ghete NEPTUNE 210

    Ghete barbati cu talpa lata, din piele ecologica, stil gotic, cu 7...

    615,97 lei
  • Ghete NEPTUNE 200
    Ghete NEPTUNE 200

    Ghete barbati cu talpa lata, din piele ecologica, stil gotic, cu siret...

    573,95 lei
  • Ghete NEPTUNE 200
    Ghete NEPTUNE 200

    Ghete barbati cu talpa lata, din lac stralucitor cu piele ecologica,...

    573,95 lei
  • Ghete NEPTUNE 126
    Ghete NEPTUNE 126

    Ghete cu talpa lata, din piele ecologica si plasa, stil gotic, cu siret...

    636,97 lei
  • Ghete NEPTUNE 115
    Ghete NEPTUNE 115

    Ghete cu talpa lata, din piele ecologica si panza, stil gotic, cu siret...

    563,87 lei
  • Ghete NEPTUNE 100
    Ghete NEPTUNE 100

    Ghete cu talpa lata, din lac stralucitor, holograma, stil gotic, din...

    563,87 lei
  • Ghete NEPTUNE 100
    Ghete NEPTUNE 100

    Ghete cu talpa lata, din lac stralucitor, holograma, stil gotic, din...

    563,87 lei
  • Cizme MORI 310
    Cizme MORI 310

    Cizme stil gotic, cu platforma inalta, cu siret in fata, doua catarme in...

    594,96 lei
  • Cizme MORI 310
    Cizme MORI 310

    Cizme barbati, cu platforma inalta, cu siret in fata, doua catarme in...

    594,96 lei
  • Botine ILLUSION 1021
    Botine ILLUSION 1021

    Botine cu platforma inalta, pentru dansatoare, cu siret in fata si...

    535,29 lei
  • Pantofi LILITH 99
    Pantofi LILITH 99

    Pantofi cu siret in fata, din piele ecologica , stil gotic, de...

    474,79 lei
  • Ghete LILITH 278
    Ghete LILITH 278

    Ghete cu catarame, siret in fata, din piele ecologica si inlocuitor de...

    557,98 lei
  • Cizme LILITH 271
    Cizme LILITH 271

    Cizme scurte, cu siret in fata, cu fermoar la spate, si talpa cu model...

    573,95 lei
  • Cizme LILITH 270
    Cizme LILITH 270

    Cizme scurte, cu siret in fata, cu fermoar la spate, si talpa cu model...

    548,74 lei
  • Cizme LILITH 270
    Cizme LILITH 270

    Cizme scurte, cu siret in fata, cu fermoar la spate, si talpa cu model...

    548,74 lei
  • Ghete LILITH 220
    Ghete LILITH 220

    Ghete limba inalta cu model ochi de monstru, siret in fata, cu fermoar...

    563,87 lei
  • Cizme LILITH 211
    Cizme LILITH 211

    Cizme scurte, cu patru catarame late, cu fermoar la spate, stil gotic,...

    542,86 lei
  • Ghete LILITH 210
    Ghete LILITH 210

    Ghete cu catarama, siret la spate, cu inel metalic, stil gotic, de...

    552,94 lei
  • Ghete KERA 21
    Ghete KERA 21

    Ghete cu platforma inalta, fara toc, cu siret in fata si catarame,...

    516,81 lei
  • Ghete GRAVEDIGGER 14
    Ghete GRAVEDIGGER 14

    Ghete cu talpa lata, stil gotic, cu siret in fata si aplicatii metalice....

    605,88 lei
  • Ghete GRAVEDIGGER 14
    Ghete GRAVEDIGGER 14

    Ghete cu talpa lata, stil gotic, cu siret in fata si aplicatii metalice....

    605,88 lei
  • Ghete GRAVEDIGGER 10
    Ghete GRAVEDIGGER 10

    Ghete cu talpa lata, stil gotic, cu fermoar in fata, din material textil...

    594,96 lei
  • Botine GLAM 110
    Botine GLAM 110

    Botine sexy, elegante, senzationale, cu fundita, din piele ecologica,...

    500,84 lei