Confidentialitate

Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Baila Activ Sistem SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

 

Dragi clienți,

Pentru BAILA SACTIV SISTEM SRL protecția datelor tale este o prioritate. Pentru a fi transparenți cu privire la cum folosim datele, precum și pentru a-ți comunica care sunt drepturile pe care tu le ai cu privire la aceste date, am redat mai jos câteva informații. Te rugăm să ne acorzi câteva minute din timpul tău, pentru a citi acest mesaj.

 

 

Ce date cu caracter personal prelucrăm despre tine?

BAILA ACTIV SISTEM SRL prelucrează datele tale cu caracter personal, în principal pentru prestarea serviciilor de expediere pe care le-ai solicitat sau ale cărui beneficiar ești. Astfel, deținem următoarele categorii de date:

  •        Informații de contact (precum numele, adresa fizică, adresa de e-mail și numărul de telefon);
  •        Informații despre expediere care ne ajută să ne realizăm serviciile de livrare (precum numele, adresa fizică și numărul de telefon al destinatarului și semnătura acestuia pentru a dovedi realizarea livrării, numărul de AWB);
  •        Informații colectate prin crearea și utilizarea conturilor în aplicațiile pe care BAILA ACTIV SISTEM SRL ți le pune la dispoziție (de exemplu pentru verificarea locației coletului tău);
  •        Informațiile necesare pentru a se realiza plata serviciilor noastre (precum detaliile contului tău bancar, adresa de facturare).

 

 De ce avem nevoie de aceste date?

 BAILA ACTIV SISTEM SRL prelucrează datele tale pentru a realiza următoarele scopuri:

 a)   Pentru colectarea, livrarea și urmărirea coletelor care trebuie să ajungă la destinatari;

b)   Pentru îndeplinirea formalităților vamale, dacă este cazul;

c)   Pentru a răspunde la cererile sau întrebările adresate de către tine;

d)   Pentru a asigura siguranța angajaților BAILA ACTIV SISTEM SRL și a bunurilor/ proprietății BAILA ACTIV SISTEM SRL, dar și a expedierilor tale;

e)    Pentru a respecta obligațiile legale care sunt impuse BAILA ACTIV SISTEM SRL.

 

Către cine transmitem datele tale cu caracter personal?

 Ca regula BAILA ACTIV SISTEM SRL nu transmite datele tale cu caracter personal către terți destinatari, decât atunci când acest lucru este necesar pentru prestarea serviciilor de expediere. Astfel, noi transmitem datele tale către:

 a)   Alte entități din grupul BAILA ACTIV SISTEM SRL pentru a putea asigura livrarea coletului tău;

 b)   Autorități și instituții publice atunci când legea ne impune sau atunci când există o cerere formală din partea acestora;

   

Care sunt drepturile tale?

 Înțelegem importanța drepturilor pe care tu le ai în legătura cu datele tale, precum și importanța ca tu să îți cunoști drepturile. Astfel, își amintim că:

 a)        Ai drept de acces la datele tale cu caracter personal– poți solicita confirmarea faptului că datele tale cu caracter personal sunt prelucrate de BAILA ACTIV SISTEM SRL, iar în caz afirmativ, poți solicita accesul la aceste date, precum și anumite informații suplimentarea despre prelucrarea lor;

b)       Dreptul la rectificare – poți obține rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum si completarea celor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de informații suplimentare;

c)         Dreptul de a fi uitat – în situațiile reglementate expres de lege (în special în cazul retragerii consimțământului sau în cazul in care se constată că prelucrarea datelor cu caracter personal nu mai este necesară), poți obține ștergerea datelor tale cu caracter personal;

d)       Dreptul la restricționarea prelucrării– poți obține restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal în anumite situații reglementate expres de lege;

e)        Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal – te poți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care te găsești, prelucrării întemeiate pe interesul legitim al BAILA ACTIV SISTEM SRL;

f)         Dreptul la portabilitatea datelor-  poți primi datele cu caracter personal furnizate, într-un format structurat, care poate fi citit automat, si poți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;

g)        Dreptul de a depune plângere – poți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal de către BAILA ACTIV SISTEM SRL. Plângerea se va depune la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

h)        Dreptul de a retrage consimțământul – poți să îți retragi, în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către BAILA ACTIV SISTEM SRL, în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământ;

   

Cum poți să îți exerciți drepturile menționate mai sus în raport de BAILA ACTIV SISTEM SRL?

 Ne poți contacta pentru a-ți putea exercita drepturile prin toate căile de comunicare pe care le-ai folosit și până acum pentru a comunica cu noi.

 Mai mult decât atât, ne poți contacta la adresa de mail contact@pantofisexy.ro dedicată cererilor de exercitare a drepturilor clienților BAILA ACTIV SISTEM SRL.

 

BAILA ACTIV SISTEM SRL se va asigura că vei primi un răspuns la solicitările tale în cadrul termenului legal.  

 

Îți mulțumim că ești client BAILA ACTIV SISTEM SRL și sperăm ca și pe viitor să putem să-ți oferim servicii la un standard ridicat!

 

Echipa BAILA ACTIV SISTEM SRL

1. Informatii generale

Firma SC Baila Activ Sistem  SRL, proprietara site-ului www.pantofisexy.ro respecta viata Dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceasta politica are rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personala este colectata de la Dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la Dvs., cine are acces la informatia colectata de la Dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

SC Baila Activ Sistem SRL are punctul de lucru Str Gen. Mociulschi nr. 10, Brasov, Tel: 0723.457.252, e-mail: bailavasi@yahoo.com, contact@pantofisexy.ro.

SC Baila Activ Sistem SRL respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC Baila Activ Sistem SRL, Brasov, Tel: 0723.457.252, e-mail bailavasi@yahoo.com.

Scopul colectarii datelor este doar pentru posibilitatea de a factura si a va trimite produsele cumparate in conformitate cu legislatia romana in vigoare, personalizarea serviciilor oferite catre dvs., informarea utilizatorilor cu privire la campanii promotionale desfasurate de firma SC Baila Activ Sistem  SRL.

2. Ce informatii colectam

SC Baila Activ Sistem  SRL colecteaza informatii de la utilizatorii sai in trei modalitati – direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduieste siteurile noastre si prin intermediul cookieurilor.

Informatie furnizata direct de utilizator: atunci cand va faceti un cont la pantofisexy.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa Dvs. de e-mail, numarul Dvs. de telefon si va putem cere alte informatii personale. Cu cat veti furniza mai multa informatie in mod voluntar, cu atat mai bine va putem personaliza informatiile oferite la viitoarea Dvs. vizita. In momentul in care doriti sa finalizati o comanda pe site-ul pantofisexy.ro, veti fi intrebati mai multe detalii legate de persoana fizica sau juridica pe numele careia trebuie sa se faca facturarea si trimiterea produselor cumparate de catre dvs.

Informatie din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre Dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei Dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. SC Baila Activ Sistem SRL, ca si alti operatori, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata.

Cookieuri: in ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, SC Baila Activ Sistem SRL poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele Dvs. anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele Dvs.

Cookieurile sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului Dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului Dvs. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.

Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul Dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie, fie sa refuze chiar acceptarea cookie-urilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul Dvs. sa respinga cookie-urile.

3. Cum si cand folosim informatiile

SC Baila Activ Sistem SRL foloseste informatia colectata de la Dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:

  • Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita in scopul personalizarii serviciilor oferite Dvs. si a verificarii identitatii Dvs. In masura in care datele sunt acordate pentru cumpararea unui produs, ele vor fi folosite pentru facturare si livrare, in confirmitate cu legislatia romana in vigoare. Deasemenea, in masura in care ati optat pentru primirea newsletter-ului nostru, vom folosi datele primite de la Dvs. pentru corecta personalizarea acestuia si informarea Dvs. cu privire la ofertele SC Baila Activ Sistem SRL;
  • Informatia colectata din raportul de trafic al serverului: SC Baila Activ Sistem SRL: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. SC Baila Activ Sistem SRL colecteaza pe o perioada determinata adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP;
  • Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: SC Baila Activ Sistem SRL foloseste cookie-uri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. Cookie-urile ne permit sa salvam parolele Dvs. de acces si preferintele Dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.;

4. Cum protejam informatiile colectate de la Dvs.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colecatate de la Dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. SC Baila Activ Sistem SRL nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul Dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. SC Baila Activ Sistem SRL nu va va cere niciodata parola conturilor Dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati “log off” / “sign out” din contul Dvs. Din cadrul serviciilor online oferite de SC Baila Activ Sistem SRL la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii Dvs. in site-urile sau serviciile furnizate de SC Baila Activ Sistem SRL.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile Dvs. personale sau la corespondenta Dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet - spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, SC Baila Activ Sistem SRL nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de Dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu Dvs. risc.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de Dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

5. Cine are acces la informatiile colectate de la Dvs.

SC Baila Activ Sistem SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, SC Baila Activ Sistem SRL poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor SC Baila Activ Sistem SRL.

In concluzie, atunci cand accesati siteurile SC Baila Activ Sistem SRL si sunteti rugati sa ne dezvaluiti informatii despre Dvs., veti dezvalui aceste informatii doar site-urilor SC Baila Activ Sistem SRL, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor Dvs. personale cu site-ul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale Dvs. sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. SC Baila Activ Sistem SRL nu are niciun fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

6. Cum putem corecta erorile din datele colectate de la Dvs.

Daca va creati un cont la unul dintre serviciile noastre, va putem trimite un e-mail de confirmare prin care sa va oferim detaliile noului Dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o si va descrie modalitatile prin care Dvs. puteti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ati creat. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare, mai ales ca acest contine si informatii care va pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre.

7. Mesaje comerciale nesolicitate

SC Baila Activ Sistem SRL se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). In momentul in care va inscrieti pe site-ul pantofisexy.ro va dam posibilitatea sa va abonati si la newsletter-ul nostru cu informatii despre promotiile SC Baila Activ Sistem SRL, prin bifarea unei simple casute. Va oferim posibilitatea de a va abona la newsletter-ul nostru si fara a fi un utilizator inregistrat. Deasemenea, veti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter, atat printr-un link din fiecare e-mail trimis, cit si pe pagina contului Dvs de pe pantofisexy.ro.


Cele mai cumparate

Categorii

Producatori

Produse noi

  • Cizme SLACKER 200
    Cizme SLACKER 200

    Cizme din lac, cu talpa lata, stil gotic, Cizmele au fermoar pe...

    539,50 lei
  • Cizme SLACKER 200
    Cizme SLACKER 200

    Cizme din lac, cu talpa lata, stil gotic, Cizmele au fermoar pe...

    539,50 lei
  • Sandale SLACKER 18
    Sandale SLACKER 18

    Sandale cu talpa lata, cu barete stil gladiator, cu aplicatii metalice...

    488,24 lei
  • Sandale DYNAMITE 02
    Sandale DYNAMITE 02

    Sandale cu talpa lata, cu stea decupata in platforma. Sandale de culoare...

    468,07 lei
  • Sandale CAMEL 17
    Sandale CAMEL 17

    Sandale cu platforma inalta, toc gros, din piele ecologica. Stil gotic....

    526,05 lei
  • Pantofi CUTIEPIE 10
    Pantofi CUTIEPIE 10

    Pantofi sexy cu bareta si medalion cirese, eleganti, comozi, pin up,...

    418,49 lei
  • Saboti CLASSIQUE 01 F
    Saboti CLASSIQUE 01 F

    Saboti cu puf, cu toc mediu. Saboti eleganti si comozi, la moda in anul...

    407,56 lei
  • Botine BEYOND 1020
    Botine BEYOND 1020

    Botine sexy, elegante, de spectacol, video chat Botine sexy, de club, cu...

    759,66 lei
  • Saboti ASPIRE 601
    Saboti ASPIRE 601

    Saboti cu platforma medie, medie, cu piele intoarsa pe talpa. Saboti...

    515,00 lei
  • Ghete ASSAULT 66
    Ghete ASSAULT 66

    Ghete stil gothic, cu toc si platforma medie, cu fermoar in fata si...

    649,58 lei
  • Saboti LIP 101
    Saboti LIP 101

    Saboti sexy, eleganti, alb transparent, cu platforma mica

    412,61 lei
  • Botine ADORE 1020
    Botine ADORE 1020

    Botine sexy, cu platforma inalta, cromata, toc inalt, din lac. Botinele...

    531,93 lei
  • Saboti BEJEWELED 712 RS
    Saboti BEJEWELED 712 RS

    Saboti superbi, cu 10.500 de pietre stralucitoare montate manual pe...

    1 040,34 lei
  • Pantofi MARYJANE 50
    Pantofi MARYJANE 50

    Pantofi sexy, eleganti, office, clasici, cu toc gros, cu bareta

    416,81 lei
  • Pantofi CAMEL 55
    Pantofi CAMEL 55

    Pantofi cu platforma inalta, toc gros, stil gotic, din piele ecologica....

    526,05 lei
  • Pantofi CAMEL 55
    Pantofi CAMEL 55

    Pantofi cu platforma inalta, toc gros, stil gotic. Pantofii au doua...

    526,05 lei
  • Ghete SLAY 77
    Ghete SLAY 77

    Ghete cu talpa inalta, ortopedica, roz neon cu tepi verzi, cu insertii...

    652,10 lei
  • Ghete SLAY 77
    Ghete SLAY 77

    Ghete cu talpa inalta, ortopedica, din piele ecologica, cu insertii tepi...

    652,10 lei
  • Ghete SLAY 77
    Ghete SLAY 77

    Ghete cu talpa inalta, ortopedica, din piele ecologica, cu insertii tepi...

    652,10 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 SS
    Sandale FLAMINGO 808 SS

    Sandale sexy, cu platforma inalta cu sclipici, pentru dansatoare....

    523,53 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 SS
    Sandale FLAMINGO 808 SS

    Sandale sexy, cu platforma inalta cu sclipici, pentru dansatoare....

    523,53 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 RC
    Sandale FLAMINGO 808 RC

    Sandale cu toc inalt si platforma inalta in culorile curcubeului, cu...

    515,97 lei
  • Set Lenjerie Mesh
    Set Lenjerie Mesh

    Set lenjerie din plasa mesh, format din sutien cu bretele ajustabile si...

    174,79 lei
  • Cizme SWING 815 WC
    Cizme SWING 815 WC

    Cizme cu platforma inalta, fara toc, cu catarame, din piele ecologica....

    703,36 lei
  • Cizme SWING 815 WC
    Cizme SWING 815 WC

    Cizme cu platforma inalta, fara toc, cu catarame, din lac. Cizmele sunt...

    703,36 lei
  • Cizme SWING 815
    Cizme SWING 815

    Cizme cu platforma inalta, fara toc, cu catarame, din lac holograma....

    736,13 lei
  • Cizme SWING 815
    Cizme SWING 815

    Cizme cu platforma inalta, fara toc, cu catarame, din catifea. Cizme...

    736,13 lei
  • Cizme SWING 815
    Cizme SWING 815

    Cizme cu platforma inalta, fara toc, cu catarame, din catifea. Cizme...

    736,13 lei
  • Cizme SWING 815
    Cizme SWING 815

    Cizme cu platforma inalta, fara toc, cu catarame, din lac holograma....

    736,13 lei
  • Cizme SWING 327
    Cizme SWING 327

    Cizme cu platforma inalta, din piele ecologice, cu detalii metalice,...

    755,46 lei
  • Sandale ADORE 765 RM
    Sandale ADORE 765 RM

    Sandale cu toc de 17.8 cm si platforma de 7 cm, cu bareta din elastic pe...

    528,57 lei
  • Sandale ADORE 765 RM
    Sandale ADORE 765 RM

    Sandale cu toc de 17.8 cm si platforma de 7 cm, cu bareta din elastic pe...

    528,57 lei
  • Sandale ADORE 765 RM
    Sandale ADORE 765 RM

    Sandale cu toc de 17.8 cm si platforma de 7 cm, cu bareta din elastic pe...

    528,57 lei
  • Sandale ADORE 765 RM
    Sandale ADORE 765 RM

    Sandale cu toc de 17.8 cm si platforma de 7 cm, cu bareta din elastic pe...

    528,57 lei
  • Sandale ADORE 765 RM
    Sandale ADORE 765 RM

    Sandale cu toc de 17.8 cm si platforma de 7 cm, cu bareta din elastic pe...

    528,57 lei
  • Sandale ADORE 765 RM
    Sandale ADORE 765 RM

    Sandale cu toc de 17.8 cm si platforma de 7 cm, cu bareta din elastic pe...

    528,57 lei
  • Sandale ADORE 765 RM
    Sandale ADORE 765 RM

    Sandale cu toc de 17.8 cm si platforma de 7 cm, cu bareta din elastic pe...

    528,57 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 N
    Sandale FLAMINGO 808 N

    Sandale cu toc inalt de 20.3 cm si platforma de 10 cm, cu silicon de...

    463,03 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 N
    Sandale FLAMINGO 808 N

    Sandale cu toc inalt de 20.3 cm si platforma de 10 cm, cu silicon de...

    463,03 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 N
    Sandale FLAMINGO 808 N

    Sandale cu toc inalt de 20.3 cm si platforma de 10 cm, cu silicon de...

    463,03 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 N
    Sandale FLAMINGO 808 N

    Sandale cu toc inalt de 20.3 cm si platforma de 10 cm, cu silicon de...

    463,03 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 N
    Sandale FLAMINGO 808 N

    Sandale cu toc inalt de 20.3 cm si platforma de 10 cm, cu silicon de...

    463,03 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 CRS-2
    Sandale FLAMINGO 808 CRS-2

    Sandale sexy, senzationale, cu platforma inalta, cu pietricele pe talpa,...

    533,61 lei
  • Sandale FLAMINGO 808
    Sandale FLAMINGO 808

    Sandale sexy, cu platforma inalta, pentru dansatoare. Sandale comode, cu...

    449,58 lei
  • Sandale FLAMINGO 808
    Sandale FLAMINGO 808

    Sandale sexy, cu platforma inalta, pentru dansatoare. Sandale comode, cu...

    449,58 lei
  • Sandale FLAMINGO 808
    Sandale FLAMINGO 808

    Sandale sexy, cu platforma inalta, pentru dansatoare. Sandale comode, cu...

    449,58 lei
  • Sandale FLAMINGO 808
    Sandale FLAMINGO 808

    Sandale sexy, cu platforma inalta, pentru dansatoare. Sandale comode, cu...

    449,58 lei
  • Sandale FLAMINGO 809 WR
    Sandale FLAMINGO 809 WR

    Sandale sexy, cu platforma inalta si multicolora - flori, iar deasupra...

    493,28 lei
  • Sandale FLAMINGO 809 RC
    Sandale FLAMINGO 809 RC

    Sandale sexy, cu platforma inalta, multicolora si cu toc inalt. Pe talpa...

    520,17 lei
  • Sandale FLAMINGO 809
    Sandale FLAMINGO 809

    Sandale sexy, cu platforma inalta, din lac si cu toc inalt. Pe talpa au...

    449,58 lei
  • Sandale FLAMINGO 809
    Sandale FLAMINGO 809

    Sandale sexy, cu platforma inalta, din lac si cu toc inalt. Pe talpa au...

    449,58 lei
  • Sandale FLAMINGO 809
    Sandale FLAMINGO 809

    Sandale sexy, cu platforma inalta neagra, din lac rosu si cu toc inalt....

    449,58 lei
  • Sandale FLAMINGO 809
    Sandale FLAMINGO 809

    Sandale sexy, cu platforma inalta, din lac si cu toc inalt. Pe talpa au...

    449,58 lei
  • Sandale FLAMINGO 809
    Sandale FLAMINGO 809

    Sandale sexy, cu platforma inalta, din lac si cu toc inalt. Pe talpa au...

    449,58 lei
  • Sandale FLAMINGO 809
    Sandale FLAMINGO 809

    Sandale sexy, cu platforma inalta, din lac si cu toc inalt. Pe talpa au...

    449,58 lei
  • Sandale SLACKER 15B
    Sandale SLACKER 15B

    Sandale cu talpa lata, cu barete cu catarame ajustabile care au catarame...

    522,69 lei
  • Sandale SLACKER 15B
    Sandale SLACKER 15B

    Sandale cu talpa lata, cu barete cu catarame ajustabile care au catarame...

    522,69 lei
  • Sandale FUNN 15
    Sandale FUNN 15

    Sandale cu talpa lata, fara toc, stil gotic, din piele ecologica, cu...

    432,77 lei
  • Sandale FUNN 15
    Sandale FUNN 15

    Sandale cu talpa lata, fara toc, stil gotic, cu barete incrucisate...

    432,77 lei
  • Sandale FUNN 15
    Sandale FUNN 15

    Sandale cu talpa lata, fara toc, stil gotic, cu barete incrucisate...

    432,77 lei
  • Sandale FUNN 13
    Sandale FUNN 13

    Sandale cu talpa lata, fara toc, stil gotic, din piele ecologica, cu...

    440,34 lei
  • Sandale FUNN 13
    Sandale FUNN 13

    Sandale cu talpa lata, fara toc, stil gotic, cu plasa din barete si...

    440,34 lei
  • Sandale FUNN 13
    Sandale FUNN 13

    Sandale cu talpa lata, fara toc, stil gotic, cu plasa din barete si...

    440,34 lei
  • Sandale FUNN 12
    Sandale FUNN 12

    Sandale cu talpa lata, fara toc, stil gotic, cu lant decorativ pe...

    435,29 lei
  • Sandale FUNN 12
    Sandale FUNN 12

    Sandale cu talpa lata, fara toc, stil gotic, din piele ecologica, cu...

    435,29 lei
  • Sandale FUNN 10
    Sandale FUNN 10

    Sandale cu talpa lata, fara toc, stil gotic, din piele ecologica, cu...

    437,82 lei
  • Sandale FUNN 10
    Sandale FUNN 10

    Sandale cu talpa lata, fara toc, stil gotic, negru holograma cu model...

    437,82 lei
  • Sandale FUNN 10
    Sandale FUNN 10

    Sandale cu talpa lata, fara toc, stil gotic, roz holograma cu model...

    437,82 lei
  • Pantofi DEMON 18
    Pantofi DEMON 18

    Pantofi cu toc gros, din satin rosu cu dantela neagra, cu panza de...

    522,69 lei
  • Pantofi DEMON 18
    Pantofi DEMON 18

    Pantofi cu toc gros, din piele ecologica, cu panza de paianjen si tinte...

    522,69 lei
  • Pantofi DEMON 18
    Pantofi DEMON 18

    Pantofi cu toc gros, din catifea, cu panza de paianjen si tinte pe...

    522,69 lei
  • Pantofi DEMON 18
    Pantofi DEMON 18

    Pantofi cu toc gros, din satin cu dantela , cu panza de paianjen si...

    522,69 lei
  • Cizme SEDUCE 3024
    Cizme SEDUCE 3024

    Cizme inalte, peste genunchi, cu fermoar pe interior si siret in fata....

    605,88 lei
  • Cizme SEDUCE 3024
    Cizme SEDUCE 3024

    Cizme inalte, peste genunchi, cu fermoar pe interior si siret in fata....

    605,88 lei
  • Cizme SEDUCE 3024
    Cizme SEDUCE 3024

    Cizme inalte, peste genunchi, cu fermoar pe interior si siret in fata....

    605,88 lei
  • Cizme SEDUCE 3024
    Cizme SEDUCE 3024

    Cizme inalte, peste genunchi, cu fermoar pe interior si siret in fata....

    605,88 lei
  • Ghete WAVE 110
    Ghete WAVE 110

    Ghete cu talpa inalta, din piele ecologica, cu minibarete prinse cu...

    610,08 lei
  • Ghete WAVE 110
    Ghete WAVE 110

    Ghete cu talpa inalta, cu minibarete prinse cu inele metalice. Sistemul...

    610,08 lei
  • Sandale ASHES 12
    Sandale ASHES 12

    Sandale cu talpa inalta si toc gros, cu barete incrucisate si bareta pe...

    473,95 lei
  • Sandale ASHES 12
    Sandale ASHES 12

    Sandale cu talpa inalta si toc gros, cu barete incrucisate si bareta ope...

    473,95 lei
  • Sandale TIP JAR 708 5
    Sandale TIP JAR 708 5

    Sandale sexy, sandale cu platforma colorata, pantofi de club si de...

    468,07 lei
  • Sandale CAMEL 17
    Sandale CAMEL 17

    Sandale cu platforma inalta, toc gros, din piele ecologica. Stil gotic....

    526,05 lei
  • Sandale CAMEL 17
    Sandale CAMEL 17

    Sandale cu platforma inalta, toc gros, roz holograma. Stil gotic....

    526,05 lei
  • Ghete BEAR 150
    Ghete BEAR 150

    Ghete cu talpa lata, din piele ecologica, stil gotic, cu catarame si...

    708,40 lei
  • Cizme GLAM 243
    Cizme GLAM 243

    Cizme sexy, elegante, senzationale, cu fundita, din piele ecologica si...

    577,31 lei
  • Cizme GOTHIKA 200
    Cizme GOTHIKA 200

    Cizme cu toc gros cu siret si barete, stil gotic, lolita, cu fermoar pe...

    587,39 lei
  • Sandale FLIP 12
    Sandale FLIP 12

    Sandale cu talpa inalta, fara toc, din piele ecologica, cu cu barete cu...

    427,73 lei
  • Sandale FLIP 12
    Sandale FLIP 12

    Sandale cu talpa inalta, fara toc, roz holograma, cu cu barete cu...

    427,73 lei
  • Cizme DYNAMITE 300
    Cizme DYNAMITE 300

    Cizme stil gotic, cu o stea decupata in talpa, peste genunchi, fermoar...

    644,54 lei
  • Cizme DYNAMITE 300
    Cizme DYNAMITE 300

    Cizme stil gotic, cu o stea decupata in talpa, peste genunchi, fermoar...

    644,54 lei
  • Cizme DYNAMITE 300
    Cizme DYNAMITE 300

    Cizme stil gotic, cu o stea decupata in talpa, peste genunchi, fermoar...

    644,54 lei
  • Sandale DYNAMITE 12
    Sandale DYNAMITE 12

    Sandale cu talpa lata, cu stea decupata in platforma. Sandalele au...

    494,12 lei
  • Sandale DYNAMITE 12
    Sandale DYNAMITE 12

    Sandale cu talpa lata, cu stea decupata in platforma. Sandalele au...

    494,12 lei
  • Ghete DYNAMITE 106
    Ghete DYNAMITE 106

    Ghete stil gotic, cu o stea in talpa, decupata. Au talpa ortopedica,...

    561,34 lei
  • Ghete DYNAMITE 106
    Ghete DYNAMITE 106

    Ghete stil gotic, cu o stea in talpa, decupata. Au talpa ortopedica,...

    561,34 lei
  • Ghete DYNAMITE 106
    Ghete DYNAMITE 106

    Ghete stil gotic, cu o stea in talpa, decupata. Au talpa ortopedica,...

    561,34 lei
  • Cizme DYNAMITE 218
    Cizme DYNAMITE 218

    Cizme stil gothic, cu o stea decupata in talpa, fermoar pe interiorul...

    585,71 lei
  • Cizme DYNAMITE 218
    Cizme DYNAMITE 218

    Cizme stil gothic, cu o stea decupata in talpa, fermoar pe interiorul...

    585,71 lei
  • Cizme DYNAMITE 218
    Cizme DYNAMITE 218

    Cizme stil gothic, cu o stea decupata in talpa, fermoar pe interiorul...

    585,71 lei
  • Ghete SHAKER 60
    Ghete SHAKER 60

    Ghete cu talpa ortopedica, stil gotic, din piele ecologica lacuita, cu...

    607,56 lei