Confidentialitate

Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Baila Activ Sistem SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

 

Dragi clienți,

Pentru BAILA SACTIV SISTEM SRL protecția datelor tale este o prioritate. Pentru a fi transparenți cu privire la cum folosim datele, precum și pentru a-ți comunica care sunt drepturile pe care tu le ai cu privire la aceste date, am redat mai jos câteva informații. Te rugăm să ne acorzi câteva minute din timpul tău, pentru a citi acest mesaj.

 

 

Ce date cu caracter personal prelucrăm despre tine?

BAILA ACTIV SISTEM SRL prelucrează datele tale cu caracter personal, în principal pentru prestarea serviciilor de expediere pe care le-ai solicitat sau ale cărui beneficiar ești. Astfel, deținem următoarele categorii de date:

  •        Informații de contact (precum numele, adresa fizică, adresa de e-mail și numărul de telefon);
  •        Informații despre expediere care ne ajută să ne realizăm serviciile de livrare (precum numele, adresa fizică și numărul de telefon al destinatarului și semnătura acestuia pentru a dovedi realizarea livrării, numărul de AWB);
  •        Informații colectate prin crearea și utilizarea conturilor în aplicațiile pe care BAILA ACTIV SISTEM SRL ți le pune la dispoziție (de exemplu pentru verificarea locației coletului tău);
  •        Informațiile necesare pentru a se realiza plata serviciilor noastre (precum detaliile contului tău bancar, adresa de facturare).

 

 De ce avem nevoie de aceste date?

 BAILA ACTIV SISTEM SRL prelucrează datele tale pentru a realiza următoarele scopuri:

 a)   Pentru colectarea, livrarea și urmărirea coletelor care trebuie să ajungă la destinatari;

b)   Pentru îndeplinirea formalităților vamale, dacă este cazul;

c)   Pentru a răspunde la cererile sau întrebările adresate de către tine;

d)   Pentru a asigura siguranța angajaților BAILA ACTIV SISTEM SRL și a bunurilor/ proprietății BAILA ACTIV SISTEM SRL, dar și a expedierilor tale;

e)    Pentru a respecta obligațiile legale care sunt impuse BAILA ACTIV SISTEM SRL.

 

Către cine transmitem datele tale cu caracter personal?

 Ca regula BAILA ACTIV SISTEM SRL nu transmite datele tale cu caracter personal către terți destinatari, decât atunci când acest lucru este necesar pentru prestarea serviciilor de expediere. Astfel, noi transmitem datele tale către:

 a)   Alte entități din grupul BAILA ACTIV SISTEM SRL pentru a putea asigura livrarea coletului tău;

 b)   Autorități și instituții publice atunci când legea ne impune sau atunci când există o cerere formală din partea acestora;

   

Care sunt drepturile tale?

 Înțelegem importanța drepturilor pe care tu le ai în legătura cu datele tale, precum și importanța ca tu să îți cunoști drepturile. Astfel, își amintim că:

 a)        Ai drept de acces la datele tale cu caracter personal– poți solicita confirmarea faptului că datele tale cu caracter personal sunt prelucrate de BAILA ACTIV SISTEM SRL, iar în caz afirmativ, poți solicita accesul la aceste date, precum și anumite informații suplimentarea despre prelucrarea lor;

b)       Dreptul la rectificare – poți obține rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum si completarea celor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de informații suplimentare;

c)         Dreptul de a fi uitat – în situațiile reglementate expres de lege (în special în cazul retragerii consimțământului sau în cazul in care se constată că prelucrarea datelor cu caracter personal nu mai este necesară), poți obține ștergerea datelor tale cu caracter personal;

d)       Dreptul la restricționarea prelucrării– poți obține restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal în anumite situații reglementate expres de lege;

e)        Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal – te poți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care te găsești, prelucrării întemeiate pe interesul legitim al BAILA ACTIV SISTEM SRL;

f)         Dreptul la portabilitatea datelor-  poți primi datele cu caracter personal furnizate, într-un format structurat, care poate fi citit automat, si poți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;

g)        Dreptul de a depune plângere – poți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal de către BAILA ACTIV SISTEM SRL. Plângerea se va depune la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

h)        Dreptul de a retrage consimțământul – poți să îți retragi, în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către BAILA ACTIV SISTEM SRL, în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământ;

   

Cum poți să îți exerciți drepturile menționate mai sus în raport de BAILA ACTIV SISTEM SRL?

 Ne poți contacta pentru a-ți putea exercita drepturile prin toate căile de comunicare pe care le-ai folosit și până acum pentru a comunica cu noi.

 Mai mult decât atât, ne poți contacta la adresa de mail contact@pantofisexy.ro dedicată cererilor de exercitare a drepturilor clienților BAILA ACTIV SISTEM SRL.

 

BAILA ACTIV SISTEM SRL se va asigura că vei primi un răspuns la solicitările tale în cadrul termenului legal.  

 

Îți mulțumim că ești client BAILA ACTIV SISTEM SRL și sperăm ca și pe viitor să putem să-ți oferim servicii la un standard ridicat!

 

Echipa BAILA ACTIV SISTEM SRL

1. Informatii generale

Firma SC Baila Activ Sistem  SRL, proprietara site-ului www.pantofisexy.ro respecta viata Dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceasta politica are rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personala este colectata de la Dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la Dvs., cine are acces la informatia colectata de la Dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

SC Baila Activ Sistem SRL are punctul de lucru Str Gen. Mociulschi nr. 10, Brasov, Tel: 0723.457.252, e-mail: bailavasi@yahoo.com, contact@pantofisexy.ro.

SC Baila Activ Sistem SRL respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC Baila Activ Sistem SRL, Brasov, Tel: 0723.457.252, e-mail bailavasi@yahoo.com.

Scopul colectarii datelor este doar pentru posibilitatea de a factura si a va trimite produsele cumparate in conformitate cu legislatia romana in vigoare, personalizarea serviciilor oferite catre dvs., informarea utilizatorilor cu privire la campanii promotionale desfasurate de firma SC Baila Activ Sistem  SRL.

2. Ce informatii colectam

SC Baila Activ Sistem  SRL colecteaza informatii de la utilizatorii sai in trei modalitati – direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduieste siteurile noastre si prin intermediul cookieurilor.

Informatie furnizata direct de utilizator: atunci cand va faceti un cont la pantofisexy.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa Dvs. de e-mail, numarul Dvs. de telefon si va putem cere alte informatii personale. Cu cat veti furniza mai multa informatie in mod voluntar, cu atat mai bine va putem personaliza informatiile oferite la viitoarea Dvs. vizita. In momentul in care doriti sa finalizati o comanda pe site-ul pantofisexy.ro, veti fi intrebati mai multe detalii legate de persoana fizica sau juridica pe numele careia trebuie sa se faca facturarea si trimiterea produselor cumparate de catre dvs.

Informatie din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre Dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei Dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. SC Baila Activ Sistem SRL, ca si alti operatori, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata.

Cookieuri: in ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, SC Baila Activ Sistem SRL poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele Dvs. anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele Dvs.

Cookieurile sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului Dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului Dvs. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.

Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul Dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie, fie sa refuze chiar acceptarea cookie-urilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul Dvs. sa respinga cookie-urile.

3. Cum si cand folosim informatiile

SC Baila Activ Sistem SRL foloseste informatia colectata de la Dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:

  • Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita in scopul personalizarii serviciilor oferite Dvs. si a verificarii identitatii Dvs. In masura in care datele sunt acordate pentru cumpararea unui produs, ele vor fi folosite pentru facturare si livrare, in confirmitate cu legislatia romana in vigoare. Deasemenea, in masura in care ati optat pentru primirea newsletter-ului nostru, vom folosi datele primite de la Dvs. pentru corecta personalizarea acestuia si informarea Dvs. cu privire la ofertele SC Baila Activ Sistem SRL;
  • Informatia colectata din raportul de trafic al serverului: SC Baila Activ Sistem SRL: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. SC Baila Activ Sistem SRL colecteaza pe o perioada determinata adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP;
  • Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: SC Baila Activ Sistem SRL foloseste cookie-uri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. Cookie-urile ne permit sa salvam parolele Dvs. de acces si preferintele Dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.;

4. Cum protejam informatiile colectate de la Dvs.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colecatate de la Dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. SC Baila Activ Sistem SRL nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul Dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. SC Baila Activ Sistem SRL nu va va cere niciodata parola conturilor Dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati “log off” / “sign out” din contul Dvs. Din cadrul serviciilor online oferite de SC Baila Activ Sistem SRL la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii Dvs. in site-urile sau serviciile furnizate de SC Baila Activ Sistem SRL.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile Dvs. personale sau la corespondenta Dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet - spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, SC Baila Activ Sistem SRL nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de Dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu Dvs. risc.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de Dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

5. Cine are acces la informatiile colectate de la Dvs.

SC Baila Activ Sistem SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, SC Baila Activ Sistem SRL poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor SC Baila Activ Sistem SRL.

In concluzie, atunci cand accesati siteurile SC Baila Activ Sistem SRL si sunteti rugati sa ne dezvaluiti informatii despre Dvs., veti dezvalui aceste informatii doar site-urilor SC Baila Activ Sistem SRL, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor Dvs. personale cu site-ul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale Dvs. sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. SC Baila Activ Sistem SRL nu are niciun fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

6. Cum putem corecta erorile din datele colectate de la Dvs.

Daca va creati un cont la unul dintre serviciile noastre, va putem trimite un e-mail de confirmare prin care sa va oferim detaliile noului Dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o si va descrie modalitatile prin care Dvs. puteti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ati creat. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare, mai ales ca acest contine si informatii care va pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre.

7. Mesaje comerciale nesolicitate

SC Baila Activ Sistem SRL se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). In momentul in care va inscrieti pe site-ul pantofisexy.ro va dam posibilitatea sa va abonati si la newsletter-ul nostru cu informatii despre promotiile SC Baila Activ Sistem SRL, prin bifarea unei simple casute. Va oferim posibilitatea de a va abona la newsletter-ul nostru si fara a fi un utilizator inregistrat. Deasemenea, veti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter, atat printr-un link din fiecare e-mail trimis, cit si pe pagina contului Dvs de pe pantofisexy.ro.


Cele mai cumparate

Categorii

Producatori

Produse noi

  • Sandale GALA 08 MG
    Sandale GALA 08 MG

    Sandale transparente, de gala, comode, elegante. Sandalele sunt foarte...

    427,73 lei
  • Sandale FLAMINGO 809
    Sandale FLAMINGO 809

    Sandale sexy, cu platforma inalta, rosie si cu toc inalt. Pe talpa au...

    464,71 lei
  • Sandale FLAMINGO 800 24
    Sandale FLAMINGO 800 24

    Sandale cu platforma inalta, cu barete din elastic lat, dansatoare,...

    523,53 lei
  • Botine FLAMINGO 1018 C
    Botine FLAMINGO 1018 C

    Botine elegante, transparente, cu varf si calcai decupat, cu fermoar mic...

    542,02 lei
  • Botine ADORE 1020
    Botine ADORE 1020

    Botine sexy, cu platforma inalta, toc inalt, din lac. Botine albe, cu...

    531,93 lei
  • Botine DELIGHT 1020
    Botine DELIGHT 1020

    Botine cu platforma, marimi mari, pana la 44, rosii. Brand Pleaser

    502,52 lei
  • Sandale ADORE 714
    Sandale ADORE 714

    Saboti sexy, sandale cu platforma inalta, cu bareta rosie, din elastic,...

    465,55 lei
  • Saboti ADORE 701 UVL
    Saboti ADORE 701 UVL

    Saboti sexy, de spectacol, cu platforma cu culori neon alb, cu piele...

    468,07 lei
  • Sandale FLAMINGO 809
    Sandale FLAMINGO 809

    Sandale sexy, cu platforma inalta, rosie si cu toc inalt. Pe talpa au...

    464,71 lei
  • Saboti FLAMINGO 801 T
    Saboti FLAMINGO 801 T

    Saboti cu platforma inalta, transparenta, pentru dansatoare, cu silicon,...

    457,14 lei
  • Saboti FLAMINGO 801 T
    Saboti FLAMINGO 801 T

    Saboti cu platforma inalta, transparenta, pentru dansatoare, cu silicon,...

    457,14 lei
  • Sandale DELIGHT 658
    Sandale DELIGHT 658

    Sandale elegante, cu platforma medie, cu batere, catarame si lant. Brand...

    484,87 lei
  • Fusta Dantela
    Fusta Dantela

    Fusta din dantela, lunga, fabricata din material moale, cu fermoar la...

    141,18 lei
  • Set Lenjerie Dantela
    Set Lenjerie Dantela

    Set lenjerie format din sutien si chilot, cu dantela. Sutienul are...

    131,09 lei
  • Bodysuit Wetlook
    Bodysuit Wetlook

    Set wetlook erotic si neobisnuit. Set format din sutien, portjartier,...

    192,44 lei
  • Corset Grey Velvet
    Corset Grey Velvet

    Corset de inalta calitate cu dantela incrustata si piele artificiala, cu...

    212,61 lei
  • Pantofi BONDAGE 01
    Pantofi BONDAGE 01

    Pantofi sexy, senzationali, cu toc inalt, fetish, erotici

    414,29 lei
  • Pantofi POISON 25-1
    Pantofi POISON 25-1

    Pantofi cu talpa ortopedica, stil gotic, brand DEMONIA, cu barete si...

    515,97 lei
  • Sandale FLAMINGO 800 38
    Sandale FLAMINGO 800 38

    Sandale elegante, peste glezna, gen cizma cu platforma inalta, din lac,...

    578,99 lei
  • Botine XTREME 1017 RSF
    Botine XTREME 1017 RSF

    Botine stralucitoare, cu franjuri cu pietricele, cu varful decupat,...

    593,28 lei
  • Botine FLAMINGO 1018
    Botine FLAMINGO 1018

    Botine elegante, cu varf si calcai decupat, cu fermoar mic pe interior...

    575,63 lei
  • Botine DELIGHT 1031
    Botine DELIGHT 1031

    Botine cu platforma medie, din imitatie de piele intoarsa. Brand Pleaser

    510,92 lei
  • Pantofi CAMEL 103
    Pantofi CAMEL 103

    Pantofi cu platforma inalta, talpa dreapta, din lac, model DEMONIA. Stil...

    514,29 lei
  • Pantofi CAMEL 103
    Pantofi CAMEL 103

    Pantofi cu platforma inalta, talpa dreapta, din piele ecologica, model...

    514,29 lei
  • Sandale CAMEL 102
    Sandale CAMEL 102

    Sandale cu platforma inalta, talpa dreapta, din material model...

    531,93 lei
  • Sandale CAMEL 102
    Sandale CAMEL 102

    Sandale cu platforma inalta, talpa dreapta, din material model...

    531,93 lei
  • Sandale CAMEL 102
    Sandale CAMEL 102

    Sandale cu platforma inalta, talpa dreapta, din piele intoarsa...

    531,93 lei
  • Sandale CAMEL 102
    Sandale CAMEL 102

    Sandale cu platforma inalta, talpa dreapta, model DEMONIA. Stil gotic....

    531,93 lei
  • Pantofi BONDGIRL 783
    Pantofi BONDGIRL 783

    Pantofi sexy, platforme sexy si inalte cu toc revolver si gloante, cu...

    564,71 lei
  • Sandale BEAU 669
    Sandale BEAU 669

    Sandale sexy, cu platforma talpa ortopedica din pluta, elegante, cu...

    519,33 lei
  • Ghete ASHES 100
    Ghete ASHES 100

    Ghete cu talpa lata, inalta si toc gros. Ghetele au fermoar in fata si...

    526,05 lei
  • Ghete ASHES 100
    Ghete ASHES 100

    Ghete cu talpa lata, inalta si toc gros. Ghetele au fermoar in fata si...

    526,05 lei
  • Sandale ADORE 791 LG
    Sandale ADORE 791 LG

    Sandale sexy, senzationale, cu platforma inalta, stralucitoare. Sandale...

    517,65 lei
  • Sandale ADORE 791 LG
    Sandale ADORE 791 LG

    Sandale sexy, senzationale, cu platforma inalta, stralucitoare. Sandale...

    517,65 lei
  • Sandale ADORE 791 LG
    Sandale ADORE 791 LG

    Sandale sexy, senzationale, cu platforma inalta, stralucitoare. Sandale...

    517,65 lei
  • Sandale ADORE 791 FS
    Sandale ADORE 791 FS

    Sandale sexy, senzationale, cu platforma inalta, din imitatie de piele...

    488,24 lei
  • Sandale ADORE 791 FS
    Sandale ADORE 791 FS

    Sandale sexy, senzationale, cu platforma inalta, din imitatie de piele...

    488,24 lei
  • Sandale ADORE 791 FS
    Sandale ADORE 791 FS

    Sandale sexy, senzationale, cu platforma inalta, din imitatie de piele...

    488,24 lei
  • Sandale ADORE 791 FS
    Sandale ADORE 791 FS

    Sandale sexy, senzationale, cu platforma inalta, din imitatie de piele...

    488,24 lei
  • Rochie Latex
    Rochie Latex

    Rochie din latex, culoare rosie, care se potriveste pr corp ca a doua...

    294,96 lei
  • Basque Latex
    Basque Latex

    Bluza din latex, culoare rosie, care se potriveste pr corp ca a doua...

    294,96 lei
  • Sandale ADORE 791 FS
    Sandale ADORE 791 FS

    Sandale sexy, senzationale, cu platforma inalta, din imitatie de piele...

    488,24 lei
  • Sandale ADORE 769 UV
    Sandale ADORE 769 UV

    Sandale cu platforma inalta, cu barete din elastic lat, culoare verde...

    500,84 lei
  • Sandale ADORE 714 BR
    Sandale ADORE 714 BR

    Saboti sexy, sandale cu platforma inalta negru cu rosu, cu bareta rosie,...

    475,63 lei
  • Sandale ADORE 714
    Sandale ADORE 714

    Saboti sexy, sandale cu platforma inalta, cu bareta rosie, din elastic,...

    465,55 lei
  • Sandale ADORE 709 HGG
    Sandale ADORE 709 HGG

    Sandale sexy, senzationale, cu platforma inalta si stralucitoare,...

    522,69 lei
  • Sandale ADORE 709 HGG
    Sandale ADORE 709 HGG

    Sandale sexy, senzationale, cu platforma inalta si stralucitoare,...

    522,69 lei
  • Sandale ADORE 708 G
    Sandale ADORE 708 G

    Sandale sexy, senzationale, cu talpa inalta, platforma culoare opal....

    478,15 lei
  • Sandale ADORE 708 3
    Sandale ADORE 708 3

    Sandale elegante, pentru dansatoare, spectacol, cu patforma inalta cu...

    535,29 lei
  • Sandale ADORE 708 2HGM
    Sandale ADORE 708 2HGM

    Sandale sexy, cu platforma inalta, cu holograma pentru dansatoare....

    478,15 lei
  • Sandale ADORE 708 2HGM
    Sandale ADORE 708 2HGM

    Sandale sexy, cu platforma inalta, cu holograma pentru dansatoare....

    478,15 lei
  • Sandale ADORE 708 2HGM
    Sandale ADORE 708 2HGM

    Sandale sexy, cu platforma inalta, cu holograma pentru dansatoare....

    478,15 lei
  • Sandale ADORE 708 2HGM
    Sandale ADORE 708 2HGM

    Sandale sexy, cu platforma inalta, cu holograma si sclipici pentru...

    478,15 lei
  • Sandale ADORE 708 2HGM
    Sandale ADORE 708 2HGM

    Sandale sexy, cu platforma inalta, cu holograma pentru dansatoare....

    478,15 lei
  • Sandale ADORE 700 15
    Sandale ADORE 700 15

    Sandale sexy, elegante, cu platforma negru u rosu, tip botina, cu...

    499,16 lei
  • Sandale FLAMINGO 808 HGI
    Sandale FLAMINGO 808 HGI

    Sandale sexy, senzationale, cu platforma inalta, cu insertii de...

    494,96 lei
  • Botine FLAMINGO 1021
    Botine FLAMINGO 1021

    Botine rosii cu platforma inalta, pentru dansatoare, cu siret in fata si...

    569,75 lei
  • Botine ADORE 1020 OMB
    Botine ADORE 1020 OMB

    Botine sexy, cu platforma inalta, fermoar pe interior si siret in fata,...

    677,00 lei
  • Botine ADORE 1020
    Botine ADORE 1020

    Botine sexy, cu platforma inalta, toc inalt, din lac

    573,95 lei
  • Botine ADORE 1018
    Botine ADORE 1018

    Botine elegante, cu varf si calcai decupate, platforma inalta,...

    563,87 lei
  • Botine XTREME 1020 TT
    Botine XTREME 1020 TT

    Botine sexy, de spectacol, de scena, cu platforma inalta si toc de 20...

    567,23 lei
  • Cizme INDULGE 2000
    Cizme INDULGE 2000

    Cizme sexy, elegante, cu platforma, cu toc, culoare galben

    359,66 lei
  • Pantofi INDULGE 560
    Pantofi INDULGE 560

    Pantofi sexy, din lac, office, cu toc inalt, foarte comozi. Pantofi cu...

    389,08 lei
  • Pantofi INDULGE 520
    Pantofi INDULGE 520

    Pantofi sexy, din lac, office, cu toc inalt si platforma mica. Pantofi...

    372,27 lei
  • Pantofi INDULGE 540
    Pantofi INDULGE 540

    Pantofi sexy, din lac, office, cu toc inalt, foarte comozi. Pantofi cu...

    389,08 lei
  • Cizme GOTHAM 100
    Cizme GOTHAM 100

    Cizme barbati, pana la genunchi, gen pirat, de teatru, recuzita spectacole

    502,52 lei
  • Pantofi DOMINA 423
    Pantofi DOMINA 423

    Pantofi sexy, din lac, cu toc inalt. Pantofi fetish, erotic, de streaptease

    384,03 lei
  • Pantofi CRUX 07
    Pantofi CRUX 07

    Pantofi fara toc, cu bareta, cu toc mic, toc gros, stil gotic, Brand...

    413,45 lei
  • Cizme EMILY 375
    Cizme EMILY 375

    Cizme inalte cu talpa lata, din piele ecologica lacuita, cu fermoar pe...

    540,34 lei
  • Cizme EMILY 375
    Cizme EMILY 375

    Cizme inalte cu talpa lata, din piele ecologica lacuita, cu fermoar pe...

    540,34 lei
  • Cizme EMILY 375
    Cizme EMILY 375

    Cizme inalte cu talpa lata, din piele ecologica lacuita, cu fermoar pe...

    540,34 lei
  • Ghete EMILY 350
    Ghete EMILY 350

    Ghete cu talpa lata, din piele ecologica lacuita model curcubeu pe...

    522,69 lei
  • Ghete EMILY 350
    Ghete EMILY 350

    Ghete cu talpa lata, din piele ecologica lacuita model curcubeu pe...

    522,69 lei
  • Cizme DAMNED 318
    Cizme DAMNED 318

    Cizme cu talpa lata, din piele ecologica, culoare roz, cu barete si...

    624,37 lei
  • Cizme DAMNED 318
    Cizme DAMNED 318

    Cizme cu talpa lata, din piele ecologica, culoare verde UV, cu barete si...

    624,37 lei
  • Ghete DAMNED 225
    Ghete DAMNED 225

    Ghete cu talpa lata, culoare perla piele ecologica, cu barete si fermoar...

    568,07 lei
  • Ghete DAMNED 225
    Ghete DAMNED 225

    Ghete cu talpa lata, culoare roz/verde piele ecologica, cu barete si...

    568,07 lei
  • Ghete CHARADE 110
    Ghete CHARADE 110

    Ghete cu toc gros, stil gotic, cu siret, cu dantela, lanturi si funda...

    568,07 lei
  • Ghete CHARADE 110
    Ghete CHARADE 110

    Ghete cu toc gros, stil gotic, cu siret, cu dantela, lanturi si funda...

    568,07 lei
  • Sandale XTREME 809 TT
    Sandale XTREME 809 TT

    Sandale cu platforma si toc inalt, culoare neon, cu piele intoarsa pe...

    484,87 lei
  • Ghete CAMEL 250
    Ghete CAMEL 250

    Ghete din lac, culoare verde/mov, cu toc gros si platforma inalta, cu...

    566,39 lei
  • Ghete CAMEL 250
    Ghete CAMEL 250

    Ghete din piele cologica, cu toc gros si platforma inalta, cu siret in...

    566,39 lei
  • Ghete CAMEL 250
    Ghete CAMEL 250

    Ghete din lac, cu toc gros si platforma inalta, cu siret in fata si...

    566,39 lei
  • Ghete CAMEL 203
    Ghete CAMEL 203

    Ghete holograma, cu toc gros si platforma inalta, cu siret in fata si...

    526,05 lei
  • Manusi aspect ud
    Manusi aspect ud

    Manusi scurte, cu aspect ud, din satin

    57,14 lei
  • Manusi aspect piele O
    Manusi aspect piele O

    Manusi lungi, cu aspect ud, ca de piele. Brand Cottelli

    137,82 lei
  • Manusi aspect piele
    Manusi aspect piele

    Manusi lungi, cu aspect ud, ca de piele. Brand ALLURE

    154,62 lei
  • Set Lenjerie Dantela
    Set Lenjerie Dantela

    Set lenjerie format din 2 piese: Neglije realizat din dantela...

    215,97 lei
  • Rochie Tul
    Rochie Tul

    Rochie lunga, transparenta, din tul. Rochia poate fi purtata doar cu...

    96,64 lei
  • Fusta Petticoat
    Fusta Petticoat

    Fusta petticoat, transparenta, din mesh, scurta in fata si mai lunga in...

    77,31 lei
  • Rochie Noir
    Rochie Noir

    Rochie aspect ud, cu plasa fina in partea superioara. Fusta are aspect...

    217,65 lei
  • Saboti ADORE 701 UVL
    Saboti ADORE 701 UVL

    Saboti sexy, de spectacol, cu platforma culori neon roz, cu piele...

    468,07 lei
  • Rochie Vinil Roz
    Rochie Vinil Roz

    Rochie roz din vinil, mulata, decupata in fata si in spate si stransa cu...

    163,03 lei
  • Rochie Mini
    Rochie Mini

    Rochie mini, cu aspect ud. Rochia are decolteu marinimos, este mulata,...

    169,75 lei
  • Rochie Vinil Rosu
    Rochie Vinil Rosu

    Rochie rosie din vinil, mulata, decupata in fata si in spate si stransa...

    163,03 lei
  • Rochie Vinil
    Rochie Vinil

    Rochie din vinil, mulata. decupata pe laterale si stransa cu siret....

    178,99 lei
  • Rochie Vinil
    Rochie Vinil

    Rochie din vinil, mulata. decupata pe laterale si stransa cu siret....

    178,99 lei
  • Rochie Noir
    Rochie Noir

    Rochie aspect ud, cu plasa fina in partea superioara. Fusta are aspect...

    224,37 lei
  • Set aspect ud
    Set aspect ud

    Set format din top, centura jartiera, ciorapi, chiloti. Set cu aspect...

    173,11 lei
  • Ghete SNEEKER 255
    Ghete SNEEKER 255

    Ghete stil creeper, cu talpa putin inalta, cu siret in fata si catarama...

    479,83 lei